Az Ingatlan Forrás rövid története

2021 Máj

20 nyelvű kiajánlási oldal

Ügyfélkezelés Kiajánlás 2021. május

A rendszerből kiküldött ajánlatok egy kimondottan erre a célra fejlesztett weboldalra irányítják az ügyfelet, ami rendkívül hatékonyan kelti fel az érdeklődését. Ez az oldal immár 20 nyelven érhető el, így szinte bármelyik nyelvet beszélő érdeklődő számára érthető formában nyújt tájékoztatást.

2017 Nov

Új irodai weboldal

Automatizálás Weboldal 2017. november

Teljesen megújítottuk a rendszerhez kapcsolt, ingyenesen használható irodai weboldalakat. A legújabb technológiáknak és trendeknek megfelelő oldal akár több nyelven is képes irodád ingatlanjait rendkívül látványos módon bemutatni. Természetesen mindezt automatizált módon, hogy neked ne kelljen a weboldaladdal is foglalkozni.

2017 Aug

Kiajánlások követése

Rendszer Automatizálás 2017. augusztus

Ajálataid és üzeneteid kiküldésére természetesen erre specializálódott szolgáltatót veszünk igénybe, aminek köszönhetően nem csak a spam mappába landolást kerüljük el, hanem a rendszer képes követni, monitorozni azt, hogy ügyfeled mikor kapta meg ajánlatodat és azt is, hogy mikor olvasta el. Emellett képes jelezni azt is, ha véletlenül elírtad az e-mail címét, vagy épp betelt a fiókja és nem tudja fogadni a leveled.

2017 Máj

Monitorozás és riasztás

Automatizálás Rendszer 2017. május

Egy új technológiának köszönhetően a rendszer már képes arra, hogy figyelje megbízásaidat, azok hirdetéseit, és hogy melyik irodáknál van még bent. Ezen adatok feldolgozásával számos előnyhöz juttat téged vetélytársaiddal szemben, és értesít, ha probléma adódhat valamelyikkel.

2016 Aug

Mobil applikáció

Rendszer Mobil 2016. augusztus

A technológia és az ingatlanpiac változása miatt, szükségessé vált, hogy ne csak az irodából, ne csak számítógépről lehessen elérni az adatokat, hanem mobilról is. Ezért elkészítettük a rendszerhez tartozó applikációt, ami gyorsan és könnyen biztosítja számodra azokat az információkat, amikre terepen szükséged lehet.

2016 Feb

Ingatlan Forrás 9.0

Rendszer 2016. február

2016. februárjában üzembe állt a rendszer 9.0-és változata, mely a régi irányelvek és értékek alapján, de teljesen új technológiára épülve lett bevezetve. Ebben a változatban újragondoltuk és egységesítettük a rendszer által kezelt folyamatokat, rengeteg automatizálást építettünk be és méginkább rugalmassá tettük a rendszer használatát.
Az új technológiának köszönhetően gyorsabban és könnyebben bővíthetővé vált, valamint áttekinthetőbb és logikusabb lett a működése.

2012 -

Hirdetésellenőrzés

Automatizálás Hirdetésfeladás 2012.

Az automatán feladott hirdetések ellenőrzése rendkívül sok energiát emésztett fel, ezért több hirdetőoldallal együttműködve kifejlesztettük az automatikus hirdetésellenőrző és hibavisszajelző rendszert.
Az Ingatlan Forrásból automatával feladott hirdetések állapotáról a rendszer visszajelzést ad, így tudni fogod, hogy a hirdetésed felkerült-e. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően szinte nullára csökkent a reklamációk száma.
Ma már nem is működhet automata hirdetésfeladás megfelelő visszajelzés nélkül.

2007 -

Internet alapú program

Központi szerver 2007.

2007-ben elindult az első, teljesen internet alapú változata a programnak, mely már közvetlenül a központi szerverre dolgozott. Nem volt szükség sem telepítésre, sem frissítésre, mert a rendszert immár teljes mértékben böngészőn keresztül lehetett elérni és használni. Mai szóval élve: felhőalapú rendszer lett belőle.

2005 -

Automata hirdetésfeladás

Automatizálás Hirdetésfeladás 2005.

Megszületett az automatikus hirdetéfeladás ötlete, és az első együttműködő partnerek oldalaira immár emberi közreműködés nélkül kerültek fel az ingatlanhirdetések.
Az automata hirdetésfeladás mára már elvárás lett, de 2005-ben az Ingatlan Forrás volt az egyetlen, amiben ez elérhető volt.

2003 -

Irodai weboldalak

Automatizálás Weboldal 2003.

Elindultak az első olyan weboldalak, amiket a rendszer automatikusan ki tudott szolgálni, nem volt szükséges külön adminisztrációra.

2001 -

Hálózatok kezelése

Rendszer Hálózat 2001.

Az Ingatlan Forrás képessé vált arra, hogy iroda hálózatokat megfelelően összekapcsolva tudjon kezelni. Ezzel a fejlesztéssel franchise hálózatok számára is elérhetővé vált a program.

2000-

Központi adatbázis

Automatizálás Központi szerver 2000.

A rendszer új változata immár egy központi szerverre szinkronizálja az adatokat minden nap, így már több gépen is használható anélkül hogy eltérések lennének az adatokban.
Ekkor még többnyire betárcsázós modemek voltak használatban, ezért a szinkron beállításához komoly szakértelemre volt szükség, valamint egy központi számítógép is kellett hozzá.

1998-

Nyomtatványok

Rendszer Automatizálás 1998.

Beépítésre kerültek olyan nyomtatványok, amiket a rendszer automatikusan ki tudott tölteni, mint a szükséges jogi dokumentumok, kirakatba helyezhető adatlapok, szórólapok. Ezeket a nyomtatványokat egyedire lehetett formálni, saját logóval és fejléccel ellátni.

1996-

Megszületett...

Rendszer 1996.

Két fiatal programozó úgy gondolta, hogy az ingatlanközvetítőknek szükségük van egy nyilvántartó programra, és több hónapnyi fejlesztői munka gyümölcseként 1996-ban indult el az Ingatlan Forrás első változata. Ekkor a programot még csak egy gépre lehetett telepíteni és használni.

Rendeld meg és használd teljesen ingyen egészen a hónap végéig! Megrendelés